Termeni si conditii


Date de identificare a comerciantului

S.C. CARRA IMPEX SRL, cu sediul in Bucuresti, bd. Constantin Brancoveanu, nr. 101, bl.C4B, sc.C, ap.90, sector 4, cod postal 041442, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1398/1992, CUI RO354300, cont bancar nr. RO63 BTRL 0430 1202 B886 98XX, deschis la Banca Transilvania suc. Unirii.


Politica de confidentialitate
Securitatea datelor personale si a informatiilor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CARRA IMPEX S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de CARRA IMPEX S.R.L. numai in scopul declarat al site-ului saltelesezlong.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, facturare, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.


Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra.  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate.

Date colectate

 • Ce informații colectam: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu\livrare, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP,   numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

 • Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.saltelesezlong.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:


 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;

 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);

 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;

 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;

 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;

 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;

 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: contact@saltelesezlong.ro

Prin completarea datelor in formularul de comanda, prin bifarea campului de acord cu termenii si conditiile CARRA IMPEX SRL, declarati si acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului saltelesezlong.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate


CARRA IMPEX SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului saltelesezlong.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.